Tapetsering

– Vi maler på hele Sjælland!

4.9/5 på Anmeld Håndværker

baseret på 137 anmeldelser

Tapetsering i Holbæk, København og på hele Sjælland

Malerfirmaet Plan-A udfører tapetsering i Holbæk, København og på hele Sjælland.

Vi har stor ekspertise i alle former for tapetsering. Vi kan udføre tapetsering med filt, væv og tapet med udgangspunkt i dine ønsker til stil, farve og design. Vi giver altid kunden en mulighed for at vælge præcis det udtryk, som vedkommende ønsker. Vi har mulighed for at udfører tapetseringer i alle farver og møstre.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Skal Malerfirmaet Plan-A tapetsere hos dig?

  Hos Malerfirmaet Plan A, er vi klar over, at det kan være lidt svært at finde rundt i de forskellige muligheder.
  Derfor tilbyder vi naturligvis fri rådgivning og vejledning. I fællesskab finder vi en løsning, der passer til netop din bolig.

  Facebook
  Super dygtige og stabilt maler Firma. De er meget professionelle.

  ★★★★★

  Vi havde fornøjelsen af at arbejde sammen med Plan-A under vores store renovering af Pejsegaarden i 2016. Vi er super begejstret for samarbejdet og den forståelse for husets stil, samtidigt med vi moderniserede en smule. Drengene i firmaet er flittige og arbejdsomme – de har forståelse for deadlines og er omstillings parate. Super professionelt! Tak for godt og hyggeligt samarbejde.
  Nikolai
  via Facebook

  ★★★★★

  Vi har været så tilfredse med at have @malerplan som en del af vores tilbygning. Søde, dygtige og pålidelige. De får vores fulde anbefaling.
  Julie
  via Facebook
  Anmeld Håndværker

  ★★★★★

  Maling af vægge og loft

  Super service. Kom dagen efter opkald og fik klaret opgaven til UG. Ved de mindste spørgsmål, blev jeg kontaktet for at opgaven kunne udføres som jeg ønskede det.
  Michael
  via Anmeld Håndværker

  ★★★★★

  Malet et helt nyt hus indvendigt, fra top til tå

  Dygtige håndværkere, hurtige og fokuserede, aldrig sjuskede, stor grundighed i detaljen samt forståelse for det samlede billede. Vi var imponerede af at der både var præcise aftaler – samt plads (fleksibilitet) til justeringer. Tidsplan og økonomi blev aldrig udfordret. Den gode stemning er også et plus – alle i teamet er behagelige mennesker at samarbejde med. Kan kun anbefale Plan A (glem Plan B 😉
  Niels
  via Anmeld Håndværker

  ★★★★★

  Flere forskelligartede maleropgaver indendørs

  Firmaet kunne komme ret akut mellem andre opgaver, og aftaler er overholdt og arbejdet er udført flittigt og med fint og flot resultat.
  Tove
  via Anmeld Håndværker


   Få et tilbud af din maler på Sjælland

   Ønsker du at få et tilbud, kan du trygt henvende dig for at høre meget mere om dine muligheder. Vi tilbyder malerarbejde på Sjælland.

   Udfyld formularen her, og vi vender tilbage hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe til os på 26 33 85 05 eller sende en mail til kontakt@malerplan.dk.