Alt i malerarbejde

– Vi maler på hele Sjælland!

4.9/5 på Anmeld Håndværker

baseret på 137 anmeldelser

Vi mestrer alle maleropgaver indenfor og udenfor

Malerfirmaet Plan-A udfører alle slags maleropgaver inde og ude.

Vi kan stå for en lang række ydelser, og det er altid med udgangspunkt i den enkelte kundes behov. Nedenfor kan du se et udpluk af vores ydelser:

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

Trin 1 af 3

Vælg arbejdstyper(Required)

Fradrag og seniorrabat

Vi kan naturligvis stå for enhver opgave indvendig som udvendig. Vi maler med alle slags farver, og vi tager også altid imod specifikke forespørgsler. Vi har b.la. stået for opgaver med guldmalet loft osv..

HUSK DIT HÅNDVÆRKERFRADRAG NÅR DU BESTILLER EN HÅNDVÆRKER! Derudover tilbyder vi seniorrabat på 15% samt uforpligtende tilbud med udgangspunkt i kundens ønsker og behov.

Facebook
Super dygtige og stabilt maler Firma. De er meget professionelle.

★★★★★

Vi havde fornøjelsen af at arbejde sammen med Plan-A under vores store renovering af Pejsegaarden i 2016. Vi er super begejstret for samarbejdet og den forståelse for husets stil, samtidigt med vi moderniserede en smule. Drengene i firmaet er flittige og arbejdsomme – de har forståelse for deadlines og er omstillings parate. Super professionelt! Tak for godt og hyggeligt samarbejde.
Nikolai
via Facebook

★★★★★

Vi har været så tilfredse med at have @malerplan som en del af vores tilbygning. Søde, dygtige og pålidelige. De får vores fulde anbefaling.
Julie
via Facebook
Anmeld Håndværker

★★★★★

Maling af vægge og loft

Super service. Kom dagen efter opkald og fik klaret opgaven til UG. Ved de mindste spørgsmål, blev jeg kontaktet for at opgaven kunne udføres som jeg ønskede det.
Michael
via Anmeld Håndværker

★★★★★

Malet et helt nyt hus indvendigt, fra top til tå

Dygtige håndværkere, hurtige og fokuserede, aldrig sjuskede, stor grundighed i detaljen samt forståelse for det samlede billede. Vi var imponerede af at der både var præcise aftaler – samt plads (fleksibilitet) til justeringer. Tidsplan og økonomi blev aldrig udfordret. Den gode stemning er også et plus – alle i teamet er behagelige mennesker at samarbejde med. Kan kun anbefale Plan A (glem Plan B 😉
Niels
via Anmeld Håndværker

★★★★★

Flere forskelligartede maleropgaver indendørs

Firmaet kunne komme ret akut mellem andre opgaver, og aftaler er overholdt og arbejdet er udført flittigt og med fint og flot resultat.
Tove
via Anmeld Håndværker

Trin 1 af 3

Vælg arbejdstyper(Required)

Få et tilbud af din maler på Sjælland

Ønsker du at få et tilbud, kan du trygt henvende dig for at høre meget mere om dine muligheder. Vi tilbyder malerarbejde på Sjælland.

Udfyld formularen her, og vi vender tilbage hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe til os på 26 33 85 05 eller sende en mail til kontakt@malerplan.dk.