Vi mestrer alle maleropgaver indenfor og udenfor

Malerfirmaet Plan-A udfører alle slags maleropgaver indenfor. Vi kan står for en lang række ydelser, og det er altid med udgangspunkt i den enkelte kundes behov. Nedenfor kan du se et udpluk af vores ydelser:

  • Lejligheder
  • Nybyg
  • Flyttelejligheder/huse
  • Renovering
  • Tapetsering
  • Facademaling/udendørsopgaver
  • Træværk

Vi kan naturligvis stå for enhver opgave indvendig som udvendig. Vi maler med alle slags farver, og vi tager også altid imod specifikke forespørgsler. Vi har b.la. stået for opgaver med guldmalet loft osv..

HUSK DIT HÅNDVÆRKERFRADRAG NÅR DU BESTILLER EN HÅNDVÆRKER! Derudover tilbyder vi seniorrabat på 15% samt uforpligtende tilbud med udgangspunkt i kundens ønsker og behov.

Hos Malerfirmaet Plan A kan vi tilbyde udendørs malerarbejde. Det kan være alt lige fra maling af træværk og bord/bænk sæt til maling af komplette facader. Vi kan naturligvis også håndtere opgaver som vinduer, døre m.v.. Det handler udelukkende om dine individuelle behov og ønsker til malerarbejdet. Vi står altid klar til at udføre kvalitetsarbejde, hvad enten det drejer sig om en simpel eller en avanceret maleropgave. Vi ser frem til at høre, hvad vi kan tilbyde at gøre for dig.

Har du en helt specifik opgave, som du ønsker at få klaret udenfor? Du er velkommen til at henvende dig, hvis du har spørgsmål til opgaven, eller er i tvivl om dine muligheder hos os. 

Du kan trygt henvende dig til Malerfirmaet Plan A, hvis du ønsker indendørs malerarbejde. Her kan vi tilbyde indendørs malerarbejde lige fra maling af lofter, vægge og gulve såvel som maling af trapper, vinduer, panelser og døre. Det handler naturligvis mest om dine ønsker til stil og dine individuelle krav til opgaven. Vi står klar til at udføre kvalitetsarbejde, hvad enten det drejer sig om en simpel eller en avanceret maleropgave. Vi ser frem til at høre, hvad vi kan tilbyde dig.

Har du en helt specifik opgave, som du ønsker at få klaret i forbindelse med indendørs malerarbejde? Du er velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har spørgsmål til opgaven, eller er i tvivl om dine muligheder hos os.  

Vi har stor ekspertise i alle former for tapetsering. Vi kan udføre tapetsering med filt, væv og tapet med udgangspunkt i dine ønsker til stil, farve og design. Vi giver altid kunden en mulighed for at vælge præcis det udtryk, som vedkommende ønsker. Vi har mulighed for at udfører tapetseringer i alle farver og møstre.

Hos Malerfirmaet Plan  A, er vi klar over, at det kan være lidt svært at finde rundt i de forskellige muligheder. Derfor tilbyder vi naturligvis fri rådgivning og vejledning. I fællesskab finder vi en løsning, der passer til netop din bolig. 

Vi tilbyder facaderenovering og maling af nye facader. Vi mestrer også vedligeholdelse af facader. Specielt det danske vejr kan være hårdt for facaden, hvor en renovering kan være det rigtige valg, hvis man ønsker, at en slidt bygning skal fremstå ny. En facaderenovering resulterer ofte i en styrket mur samt et helt nyt udtryk udadtil. Vi udfører facademaling og facaderenovering på flere måder, og det afhænger af den enkelte facade.

Vi har stor erfaring med facader, og du kan derfor trygt henvende dig, hvis det er blevet tid til at give facaden et markant løft. Vi kommer i alle højder, og vi har udstyr til at mestre selv de helt avancerede opgaver. 

Hos Malerfirmaet Plan A har vi stor erfaring med maling af træværk. Det gælder både malerarbejde af træværk inde og ude. Det kan b.la. være gulve, trapper, borde og bænke samt meget mere. Vi har stor ekspertise i træet som materiale. Vi bestræber os altid på at kunne tilbyde dig det bedste malerarbejde, hvilket kan lade sig gøre, da vi har stor erfaring og høje kvalitetsstandarder.

Har du helt specifikke ønsker til din maleropgave, kan vi sammen udarbejde en plan for dit malerprojekt. Hvis du har behov for rådgivning, tilbyder vi selvfølgelig råd og vejledninger, så du er sikker på at opnå det bedste resultat. 

HAR DU SPØRGSMÅL ELLER VIL DU VIDE MERE OM DIN MALER på Sjælland
Hør mere om jeres muligheder på   (+45) 26 33 85 05
Du er meget velkommen til at skrive til os på mail, hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi ser frem til din henvendelse.