Kontakt

– Vi maler på hele Sjælland!

4.9/5 på Anmeld Håndværker

baseret på 137 anmeldelser

Kontakt os i dag

Malerfirmaet Plan A står klar til at løse din maleropgave, hvad enten du er privatkunde, erhvervskunde, boligforening, institution eller lignende. Vi er også behjælpelige i forbindelse med totalentrepriser.

Kontakt os allerede i dag, så vi kan udarbejde et uforpligtende tilbud.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

Trin 1 af 3

Vælg arbejdstyper(Required)
Facebook
Super dygtige og stabilt maler Firma. De er meget professionelle.

★★★★★

Vi havde fornøjelsen af at arbejde sammen med Plan-A under vores store renovering af Pejsegaarden i 2016. Vi er super begejstret for samarbejdet og den forståelse for husets stil, samtidigt med vi moderniserede en smule. Drengene i firmaet er flittige og arbejdsomme – de har forståelse for deadlines og er omstillings parate. Super professionelt! Tak for godt og hyggeligt samarbejde.
Nikolai
via Facebook

★★★★★

Vi har været så tilfredse med at have @malerplan som en del af vores tilbygning. Søde, dygtige og pålidelige. De får vores fulde anbefaling.
Julie
via Facebook
Anmeld Håndværker

★★★★★

Maling af vægge og loft

Super service. Kom dagen efter opkald og fik klaret opgaven til UG. Ved de mindste spørgsmål, blev jeg kontaktet for at opgaven kunne udføres som jeg ønskede det.
Michael
via Anmeld Håndværker

★★★★★

Malet et helt nyt hus indvendigt, fra top til tå

Dygtige håndværkere, hurtige og fokuserede, aldrig sjuskede, stor grundighed i detaljen samt forståelse for det samlede billede. Vi var imponerede af at der både var præcise aftaler – samt plads (fleksibilitet) til justeringer. Tidsplan og økonomi blev aldrig udfordret. Den gode stemning er også et plus – alle i teamet er behagelige mennesker at samarbejde med. Kan kun anbefale Plan A (glem Plan B 😉
Niels
via Anmeld Håndværker

★★★★★

Flere forskelligartede maleropgaver indendørs

Firmaet kunne komme ret akut mellem andre opgaver, og aftaler er overholdt og arbejdet er udført flittigt og med fint og flot resultat.
Tove
via Anmeld Håndværker