Indvendigt malerarbejde

– Vi maler på hele Sjælland!

4.9/5 på Anmeld Håndværker

baseret på 137 anmeldelser

Indvendigt malerarbejde i Holbæk og på hele Sjælland

Du kan trygt henvende dig til Malerfirmaet Plan A, hvis du ønsker indvendigt malerarbejde i Holbæk, København og på hele Sjælland. Her kan vi tilbyde indendørs malerarbejde lige fra maling af lofter, vægge og gulve såvel som maling af trapper, vinduer, panelser og døre. Det handler naturligvis mest om dine ønsker til stil og dine individuelle krav til opgaven. Vi står klar til at udføre kvalitetsarbejde, hvad enten det drejer sig om en simpel eller en avanceret maleropgave. Vi ser frem til at høre, hvad vi kan tilbyde dig.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Hør mere om indvendigt malerarbejde

  Har du en helt specifik opgave, som du ønsker at få klaret i forbindelse med indendørs malerarbejde?
  Du er velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har spørgsmål til opgaven, eller er i tvivl om dine muligheder hos os.

  Facebook
  Super dygtige og stabilt maler Firma. De er meget professionelle.

  ★★★★★

  Vi havde fornøjelsen af at arbejde sammen med Plan-A under vores store renovering af Pejsegaarden i 2016. Vi er super begejstret for samarbejdet og den forståelse for husets stil, samtidigt med vi moderniserede en smule. Drengene i firmaet er flittige og arbejdsomme – de har forståelse for deadlines og er omstillings parate. Super professionelt! Tak for godt og hyggeligt samarbejde.
  Nikolai
  via Facebook

  ★★★★★

  Vi har været så tilfredse med at have @malerplan som en del af vores tilbygning. Søde, dygtige og pålidelige. De får vores fulde anbefaling.
  Julie
  via Facebook
  Anmeld Håndværker

  ★★★★★

  Maling af vægge og loft

  Super service. Kom dagen efter opkald og fik klaret opgaven til UG. Ved de mindste spørgsmål, blev jeg kontaktet for at opgaven kunne udføres som jeg ønskede det.
  Michael
  via Anmeld Håndværker

  ★★★★★

  Malet et helt nyt hus indvendigt, fra top til tå

  Dygtige håndværkere, hurtige og fokuserede, aldrig sjuskede, stor grundighed i detaljen samt forståelse for det samlede billede. Vi var imponerede af at der både var præcise aftaler – samt plads (fleksibilitet) til justeringer. Tidsplan og økonomi blev aldrig udfordret. Den gode stemning er også et plus – alle i teamet er behagelige mennesker at samarbejde med. Kan kun anbefale Plan A (glem Plan B 😉
  Niels
  via Anmeld Håndværker

  ★★★★★

  Flere forskelligartede maleropgaver indendørs

  Firmaet kunne komme ret akut mellem andre opgaver, og aftaler er overholdt og arbejdet er udført flittigt og med fint og flot resultat.
  Tove
  via Anmeld Håndværker


   Få et tilbud af din maler på Sjælland

   Ønsker du at få et tilbud, kan du trygt henvende dig for at høre meget mere om dine muligheder. Vi tilbyder malerarbejde på Sjælland.

   Udfyld formularen her, og vi vender tilbage hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe til os på 26 33 85 05 eller sende en mail til kontakt@malerplan.dk.