Facademaling

– Vi maler på hele Sjælland!

4.9/5 på Anmeld Håndværker

baseret på 137 anmeldelser

Facademaling i Holbæk og på hele Sjælland

Malerfirmaet Plan-a udfører facademaling i Holbæk, København og på hele Sjælland.

Vi tilbyder facaderenovering og maling af nye facader. Vi mestrer også vedligeholdelse af facader. Specielt det danske vejr kan være hårdt for facaden, hvor en renovering kan være det rigtige valg, hvis man ønsker, at en slidt bygning skal fremstå ny.

En facaderenovering resulterer ofte i en styrket mur samt et helt nyt udtryk udadtil. Vi udfører facademaling og facaderenovering på flere måder, og det afhænger af den enkelte facade.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Overlad din facademaling til os

  Vi har stor erfaring med facader, og du kan derfor trygt henvende dig, hvis det er blevet tid til at give facaden et markant løft.
  Vi kommer i alle højder, og vi har udstyr til at mestre selv de helt avancerede opgaver.

  Facebook
  Super dygtige og stabilt maler Firma. De er meget professionelle.

  ★★★★★

  Vi havde fornøjelsen af at arbejde sammen med Plan-A under vores store renovering af Pejsegaarden i 2016. Vi er super begejstret for samarbejdet og den forståelse for husets stil, samtidigt med vi moderniserede en smule. Drengene i firmaet er flittige og arbejdsomme – de har forståelse for deadlines og er omstillings parate. Super professionelt! Tak for godt og hyggeligt samarbejde.
  Nikolai
  via Facebook

  ★★★★★

  Vi har været så tilfredse med at have @malerplan som en del af vores tilbygning. Søde, dygtige og pålidelige. De får vores fulde anbefaling.
  Julie
  via Facebook
  Anmeld Håndværker

  ★★★★★

  Maling af vægge og loft

  Super service. Kom dagen efter opkald og fik klaret opgaven til UG. Ved de mindste spørgsmål, blev jeg kontaktet for at opgaven kunne udføres som jeg ønskede det.
  Michael
  via Anmeld Håndværker

  ★★★★★

  Malet et helt nyt hus indvendigt, fra top til tå

  Dygtige håndværkere, hurtige og fokuserede, aldrig sjuskede, stor grundighed i detaljen samt forståelse for det samlede billede. Vi var imponerede af at der både var præcise aftaler – samt plads (fleksibilitet) til justeringer. Tidsplan og økonomi blev aldrig udfordret. Den gode stemning er også et plus – alle i teamet er behagelige mennesker at samarbejde med. Kan kun anbefale Plan A (glem Plan B 😉
  Niels
  via Anmeld Håndværker

  ★★★★★

  Flere forskelligartede maleropgaver indendørs

  Firmaet kunne komme ret akut mellem andre opgaver, og aftaler er overholdt og arbejdet er udført flittigt og med fint og flot resultat.
  Tove
  via Anmeld Håndværker


   Få et tilbud af din maler på Sjælland

   Ønsker du at få et tilbud, kan du trygt henvende dig for at høre meget mere om dine muligheder. Vi tilbyder malerarbejde på Sjælland.

   Udfyld formularen her, og vi vender tilbage hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe til os på 26 33 85 05 eller sende en mail til kontakt@malerplan.dk.